Häng med på steg- och aktivitetstävlingen

Sverige runt

Tävlingsperiod 19 maj – 18 juni

Den 19 maj kickstartar vi steg – och aktivitetstävlingen ”Sverige runt”. Under 30 dagar registrerar vi all vår aktivitet och ”går” virtuellt mellan några av Sveriges populära turistmål. Varför inte hitta inspiration till årets ”hemester” samtidigt som ni sätter fokus på en aktiv vardag. Målet är som vanligt att hålla ett stegnitt på 10 000. Ni står för stegen och vi för peppen!

199 kr

per deltagare exkl. stegräknare
exkl. moms.

Det går även att starta kampanjen som en enbart en intern aktivitet. Kontakta oss på info@tappa.se

Syftet med kampanjen

Kom i form och ha det kul tillsammans! Små ändringar i vardagen kan ge stora hälsofördelar. Allt från att ta trappan istället för hissen, till ett träningspass på kvällen.

Alla aktiviteter räknas!

Målet är att man ska ha ett stegsnitt på 10 000. Alla steg ni tar och all aktivitet ni registrerar räknas till ert stegsnitt. Ökar ni pulsen lite extra är effekten ännu större. Era steg överförs automatiskt med vår app och ni kan enkelt registrera annan aktivitet i aktivitetstabellen. Du kan också integrera din aktivitetsklocka direkt via tappa.se och Google Fitness eller Apple Hälsa.

Delta tillsammans

Ju fler desto roligare! Skapa lag och utmana varandra. Vi rekommenderar lag på 2–8 personer. Är ni fler än 8 personer? Bilda fler lag! Tillsammans jobbar ni för att nå målet i tid.

Följ framgången

Följ din och lagets framgång Sverige runt i vår virtuella karta med spännande stopp längs vägen. Genom att registrera all er aktivitet kommer ni närmare målet. Ni kommer kunna följa varandra i topplistor i flera nivåer och utmana personer, lag och arbetsplatser från hela Sverige.

Sociala Tappa-uppdrag!

Idag är det extra viktigt att upprätthålla de sociala kontakterna på ett ansvarsfullt sätt. Därför lägger vi till en social twist på några av våra Tappa-uppdrag. Varför inte ta en lunch med en kollega över teams eller ring upp en vän och ta en social promenad? Ni ökar er aktivitetsnivå samtidigt som ni håller kontakten. Vi sätter även extra fokus på områden som hjälper er att bibehålla en hållbar vardag. För varje uppdrag ni antar belönas ni med 500 extra steg till ert stegsnitt.

Har ni friskvårdsbidrag?

En steg – och aktivitetstävling hos Tappa.se är avdragsgillt och godkänt som friskvård enligt Skatteverkets regler. Många arbetsgivare låter sina anställda lämna in kvitton för friskvård och vi specificerar ett bra underlag som du kan använda för att få ut ditt friskvårdsbidrag. Läs mer här: tappa.se/friskvardsbidrag

Så här registrerar ni aktivitet

Målet är att nå en aktivitetsnivå på 10 000 steg om dagen och alla aktiviteter räknas! Därför kan du på ett enkelt sätt registrerar all din aktivitet direkt i appen och på webben.

Tappas app- Steg och vardagsaktivitet fångas automatiskt upp av appen. Du kan ladda ner tappas app i App Store och Google Play. All aktivitet som du har kopplat till Apple Hälsa förs automatiskt över till Tappas app.
Download on App Store
Get it on Google Play
Aktivitetstabellen - Utför du andra aktiviteter kan du enkelt registrera det i aktivitetstabellen via appen eller tappa.se. Exempel: 30 min cykling ger 3 900 steg.
Fitbit, Polar eller Garmin - Integrera ditt aktivitetsarmband inne på din personliga profil så överförs dina steg automatiskt.

Se hur appen fungerar

Så här kommer ni igång!

1

Gör en gemensam anmälan för din arbetsplats och motta startkod via mail.

2

Ladda ner Tappas app, skapa en profil och ange startkoden eller ange startkoden på tappa.se och skapa en profil.

3

Börja att gå, cykla eller registrera den aktivitet som passar dig bäst!

Vinster

Det kommer veckovis att dras vinster bland alla som klarar att hålla ett stegsnitt på 10 000 eller mer under tävlingens gång. Vi drar vinnare bland både lag och individer och vinner ett presentkort från Presentkortstorget. Vi administrerar allt kring tävlingen med motiverande uppdateringar, vinster och support. Allt ni behöver är att anmäla er så ordnar vi resten.

Anmäl er idag!

Samla ihop kollegorna och gör en gemensam anmälan.


199 kr

per deltagare exkl. stegräknare
exkl. moms.

Anmäl er

Behöver du hjälp att sätta igång?

Vi kontaktar dig

Läs om Tappametoden