Download on App Store
Get it on Google Play
 

Kompatibel med:

Fitbit Polar Garmin

199:-

per deltagare
exkl. stegräknareexkl.moms
Sträcka: Sydpolen
Kampanjperiod: 7 februari – 21 mars
Anmälningsfrist: 6 februari*

*Önskar ni att beställa stegräknare rekommenderar vi att göra anmälan 1 vecka före kampanjstart för att motta stegräknarna i tid!

Kom igång med de goda vanorna!

Häng med på vinterns stora aktivitetskampanj! Tillsammans ska vi korsa Sydpolen och tävla mot arbetsplatser runt om i landet. Kom i form och ha det kul tillsammans med dina kollegor eller vänner.

Målet med kampanjen

Alla kan delta! Målet med kampanjen är att sätta fokus på vardagsaktivitet på ett roligt och motiverande sätt. Små ändringar i vardagen kan ge stora hälsofördelar. Allt från att ta trappan istället för hissen, till ett träningspass på kvällen. Tappa belönar alla former av aktivitet.

Alla aktiviteter räknas!

Det är inte svårare än 10 000 steg om dagen. Gör det enkelt och utför din favoritaktivitet, vare sig det är att promenera, dansa eller springa. Kampanjen motiverar också till en ökad aktivitetsnivå utöver rena vardagsaktiviteter, och ökar du pulsen lite extra så är effekten ännu större.

Så fungerar det

Registrera aktivitet enkelt i vår app och följ din och lagets framgång i kartan över Sydpolen och i topplistorna. Stegen överförs automatiskt med vår app och ni kan registrera er favoritaktivitet i aktivitetstabellen. 9 av 10 tycker det är viktigt med hälsofrämjande aktiviteter. Med oss får ni en enkel lösning utan administration som passar alla på arbetsplatsen. Läs mer om Tappametoden...

Varje vecka drar vi delmålsvinnare och vid målgång drar vi en vinnare av ett resepresentkort.

Alla kan lyckas!

"Jag deltog och initierade aktiviteten på grund av att jag tycker det är en rolig aktivitet att göra tillsammans då den är inkluderande. Alla kan lyckas eftersom det går att räkna både steg och annat."

Martina GillbergFörskollärare

Ladda ner Tappas app

Överför dina steg automatiskt, se topplistor och mycket mer i appen.
Läs mer om appen…

Download on App Store
Get it on Google Play

Anmäl er!

Samla ihop kollegorna och gör en gemensam anmälan.

Pris 199:-

per deltagare exkl. stegräknare exkl. moms.

Anmäl er

Behöver du hjälp att sätta igång?

Vi skickar dig mer information om kampanjen med tips på hur du kan få med dig din arbetsplats!