Dagar till start:
Countdown

En aktivitetstävling som passar alla.

Starta året på bästa sätt genom att gå dig i form i vinterns roligaste tävling. Utmana dina kollegor, vänner och familj och var med och tävla om en resa till New York*. Allt som krävs är 10 000 steg om dagen.

Våra tävlingar motiverar till en ökad aktivitetsnivå med väldigt enkla tävlingsregler. Gå eller utför aktiviteter motsvarande 10 000 steg om dagen. Klarar du detta har du gått en distans som motsvarar sträckan Boston- New York under tävlingens gång. Tappa passar alla oavsett aktivitetsnivå. Tillsammans i lag hittar ni motivationen för en mer aktiv vardag.

Nyhet: intervallträning *resepresentkort

Tävlingsinformation

Tävlingsperiod: 8 februari - 21 mars

Vad ingår?

  • Stegräknare med full garanti under hela utmaningsperioden.
  • Personlig sida på tappa.se med flera motiverande funktioner.
  • Intressanta artiklar och utmaningar som fokuserar på aktivitet och mindre stillasittande.
  • Alla som håller ett snitt på 10 000 steg om dagen är med i dragningen av vinster både under utmaningen och vid målgång.
  • Full support under hela utmaningsperioden.

Pris

299;-

per deltagare inkl. stegräknare exkl. moms. (374 inkl. moms) Anmäl er nu!
devices

Så här fungerar tävlingen!

Samla ihop lag på 2-8 personer. Tillsammans ska ni hålla ett stegsnitt på 10 000 om dagen. Är ni fler än 8 personer? Skapa fler lag! Ni kan enkelt jämför er med varandra i topplistorna. Under tävlingen kommer du kunna följa olika branscher, företag, län, lag och individer i de olika topplistorna.

I en virtuell karta följer du din och dina vänners framgång när ni går Boston- New York.
Nyhet: Går ni i mål innan tävlingens slut kan ni fortsätta mot Chicago. Vi drar bonusvinster bland alla som klarar nästa etapp.

app

Registrera enkelt din aktivitet!

Genom att använda Tappas app registreras dina steg automtiskt. Är du en av många som brukar glömma att ta med sig mobilen? Då är det enkelt att använda den klassiska Tappa-stegräknaren, eller varför inte integrera din Fitbit eller Polar? Vi erbjuder integration för båda.

Du kan enkelt ladda ner vår app gratis via AppStore eller GooglePlay. Den inbyggda stegräknaren fungerar på iPhone (5s och senare) och på de flesta Android-telefonerna.

Download on App Store Get it on Google Play


Alla aktiviteter räknas

Gör du andra aktiviteter registrerar du detta i aktivitetstabellen. 30 minuters cykling ger till exempel 5 100 steg och 20 minuters styrketräning ger 2 400 steg. Det spelar ingen roll vare sig du gillar att gå, springa, gymma eller simma – en aktivitetstävling passar alla.

Varför Tappa?

Ingen administration

Vi ordnar allt! Det ända du behöver göra är att gå! Vi sköter administrationen kring tävlingen från start till slut med uppdateringar längs med vägen, vinster och support.

Passar för alla

Att gå ör något som alla kan göra och en populär motionsform. Social stöttning är viktigt för att lyckas, därför rekommenderar vi er att gå ihop i lag. Det är dessutom kul när alla får något att snacka om på arbetsplatsen.

Bra resultat

En inaktiv livsstil är en av de störa hälsofarorna i vår del av världen. Vi går alldeles för lite varje dag. Genom att skapa en aktivare vardag och öka ditt stegsnitt kommer du få goda hälsovinster. Tappa ger dig den motivation du behöver för att öka din aktivitetsnivå.


vinn resa!

Anmäl er idag!

Vi behöver bara information om antal deltagare, och till vilken adress vi ska skicka stegräknare (inte namn på alla som ska deltaga). Efter anmälan får du som gör anmälan ett mail med information om hur alla som ska vara med skapar sin profil och hur ni skapar lagen inne på sidan.

Vi vill anmäla oss nu!

Anmäl antalet deltagare nu, blir ni fler kan ni enkelt göra en efteranmälan sen. Vi hjälper er!

Anmäl er

Behöver ni hjälp med att sätta igång?

Vi skickar mer information om kampanjen och tips på hur du kan få med dig din arbetsplats!

Få med arbetsplatsen

Vill ni skräddarsy en egen lösning?

Vill du gå en annan sträcka, eller passar inte tidspunkten för tävlingsperioden? Skräddarsy din egna lösning precis som bland annat Telia, PostNord och Svenska Mässan har gjort. Fyll i formuläret så kontaktar vi er!

Oj, något gick fel när du skulle skicka formuläret. Var vänlig att försöka igen, eller skicka ett e-postmeddelande till info@tappa.se
Du har inte fyllt i alla fält korrekt!

Så kul att ni är intresserade av att starta en aktivitet hos oss!

Vi tar kontakt med dig så fort som möjligt, så vi kan hitta en lösningar som passar bäst för er arbetsplats!