Samla ihop kollegorna och gör er redo för vinterns roligaste aktivitetskampanj. Under 6 veckor registrerar ni all er aktivitet och virtuellt ”går” mellan bergstopparna i Alperna.

Tillsammans ska vi sätta fokus på en aktiv vardag på ett roligt, enkelt och motiverande sätt. Målet är att hålla ett stegsnitt på 10 000 steg över hela tävlingsperioden. Ni står för stegen och vi för peppen!

Kampanjinformation
  • Sträcka: Alperna
  • Utmaningsperiod: 42 dagar
  • Kartinformation på svenska/engelska
  • Bonusuppdrag
  • Tappa Pro-app med automatisk stegöverföring
  • Personligt konto för app och webb
  • Full support under hela utmaningen

199 kr

per deltagare exkl. moms
Anmäl er här
Motivationsmaterial
Syftet med kampanjen

Kom i form och ha kul tillsammans! Små ändringar i vardagen kan ge stora hälsofördelar. Allt från att ta trappan istället för hissen, till ett träningspass på kvällen.

Delta tillsammans

Ju fler desto roligare! Skapa lag och utmana varandra. Vi rekommenderar lag på 2–8 personer. Är ni fler än 8 personer? Bilda fler lag! Tillsammans jobbar ni för att nå målet i tid.

Alla aktiviteter räknas

Målet är att hålla ett dagligt stegsnitt på 10 000 steg över hela tävlingsperioden. Alla steg ni tar och all aktivitet ni registrerar räknas till ert stegsnitt. Era steg överförs automatiskt med vår app och ni kan enkelt registrera annan aktivitet i aktivitetstabellen. Du kan integrera din aktivitetsklocka direkt via tappa.se eller Apple Hälsa och Google Fitness.

Följ framgången

Följ din och lagets framgång längs med bergstopparna i Alperna i vår virtuella karta med spännande stopp längs vägen. Genom att registrera all er aktivitet kommer ni närmare målet. Följ varandra i topplistor, utmana personer, lag och arbetsplatser från hela Sverige.

Har ni friskvårdsbidrag?
En steg – och aktivitetstävling hos Tappa.se är avdragsgillt och godkänt som friskvård enligt Skatteverkets regler. Många arbetsgivare låter sina anställda lämna in kvitton för friskvård och vi specificerar ett bra underlag som du kan använda för att få ut ditt friskvårdsbidrag.

Läs mer om friskvårdsbidraget här...

Tappa-uppdrag

I tillägg till fysisk aktivitet kan man få extra steg genom att anta olika uppdrag. Uppdragen motiverar till en hållbar vardag med fokus på rörelse och det sociala. Stå upp och jobba eller ta en lunchpromenad och belönas med steg. Uppdragen fokuserar på dom små ändringarna i vardagen som kan ge stora hälsofördelar.

Så här registerar ni aktivitet

Målet är att nå en aktivitetsnivå på 10 000 steg om dagen och alla aktiviteter räknas! Därför kan du på ett enkelt sätt registrera all din aktivitet direkt i appen och på webben.

Tappas app - Steg fångas automatiskt upp av appen. Med Tappas app är det enkelt för er att få översikt över era steg och aktiviteter. Ni kan ladda ner Tappas app i App Store och Google Play.
Aktivitetstabellen - Utför ni andra aktiviteter kan ni enkelt registrera det i aktivitetstabellen via appen eller tappa.se. Exempel: 30 min cykling ger 3 900 steg.
Aktivitetsarmband - Vi har direkt integration med Fitbit, Polar och Garmin. Integrera ditt aktivitetsarmband på webben så överförs dina steg automatiskt. Aktivitetsarmband som kan kopplas mot Google Fitness eller Apple hälsa går även att använda för automatisk överföring av steg. Tex Apple Watch.
Ladda ner Tappa-appen!
Kompatibel med

Vinster

Det kommer veckovis att dras vinster bland alla som klarar att hålla ett stegsnitt på 10 000 eller mer under tävlingens gång. Vi administrerar allt kring tävlingen med motiverande uppdateringar, vinster och support. Allt ni behöver är att anmäla er så ordnar vi resten.

Vanliga frågor

Har du funderingar på hur det fungerar med stegsnittet, var du laddar ner appen eller hur du integrerar ett aktivitetsarmband så hittar du svaren på våra vanligaste frågor här...


Så här kommer ni igång

Gör en gemensam anmälan för din arbetsplats och motta startkod via mail.

Ladda ner Tappas app, skapa en profil och ange startkoden eller ange startkoden på tappa.se och skapa en profil.

Börja att gå, cykla eller registrera den aktivitet som passar dig bäst!

Anmäl er idag!

Samla ihop kollegorna och gör en gemensam anmälan.

199 KR

per deltagare exkl. moms Anmäl er här!
Motivationsmaterial