Starta aktivitetskampanjen...

Norden runt

Är ni redo att gå Norden runt? Under 5 veckor går ni från Helsingfors till Reykjavik med stopp i Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Tillsammans bygger ni gemenskap samtidigt som ni sätter fokus på en aktiv vardag. Utmana, peppa och hjälp varandra att komma hela vägen i mål. Allt som behövs är 10 000 steg om dagen och alla aktiviteter räknas!
Utmaningsinformation

Norden runt

  • Sträcka: Norden runt
  • Varar i 35 dagar
  • Kartinformation på svenska/engelska/norska
  • Starta när ni vill!
  • Personlig sida på tappa.se med flera motiverande funktioner
  • Tappa Pro-app med automatisk stegöverföring
  • Full support under hela utmaningen

249 kr

per deltagare exkl. moms. Beställ

Hur fungerar det?

Syftet med utmaningen

Kom i form och ha kul tillsammans! Små ändringar i vardagen kan ge stora hälsofördelar. Allt från att ta trappan istället för hissen, till ett träningspass på kvällen.

Delta tillsammans

Ju fler desto roligare! Skapa lag och utmana varandra. Vi rekommenderar lag på 2–8 personer. Är ni fler än 8 personer? Bilda fler lag! Tillsammans jobbar ni för att nå målet i tid.

Alla aktiviteter räknas

Målet är att hålla ett dagligt stegsnitt på 10 000 steg över hela tävlingsperioden. Alla steg ni tar och all aktivitet ni registrerar räknas till ert stegsnitt. Era steg överförs automatiskt med vår app och ni kan enkelt registrera annan aktivitet i aktivitetstabellen. Du kan integrera din aktivitetsklocka direkt via tappa.se eller Apple Hälsa och Google Fitness.

Följ framgången

Följ din egen och dina kollegors framgång på den virtuella kartan. Genom att registrera all din aktivitet kommer du närmare målet. Alla som deltar kommer att kunna följa varandra i topplistor.

Så här registrerar ni aktivitet

Målet är att nå en aktivitetsnivå på 10 000 steg om dagen och alla aktiviteter räknas! Därför kan du på ett enkelt sätt registrera all din aktivitet direkt i appen och på webben.

Tappas app
Steg fångas automatiskt upp av appen. Med Tappas app är det enkelt för er att få översikt över era steg och aktiviteter. Ni kan ladda ner Tappas app i App Store och Google Play.
Aktivitetstabellen
Utför ni andra aktiviteter kan ni enkelt registrera det i aktivitetstabellen via appen eller tappa.se. Exempel: 30 min cykling ger 3 900 steg.
Aktivitetsarmband
Vi har direkt integration med Fitbit, Polar och Garmin. Integrera ditt aktivitetsarmband på webben så överförs dina steg automatiskt. Aktivitetsarmband som kan kopplas mot Google Fitness eller Apple hälsa går även att använda för automatisk överföring av steg. Tex Apple Watch.
Ladda ner Tappa-appen!
Använd ditt aktivitetsarmband!
Våra aktivitetsutmaningar är kompatibla med flera aktivitetsarmband.
Har du friskvårdsbidrag?
En steg – och aktivitetstävling hos Tappa.se är avdragsgillt och godkänt som friskvård enligt Skatteverkets regler. Många arbetsgivare låter sina anställda lämna in kvitton för friskvård och vi specificerar ett bra underlag som du kan använda för att få ut ditt friskvårdsbidrag. Läs mer om friskvårdsbidraget här...
?

Vanliga frågor

Har du funderingar på hur det fungerar med stegsnittet, var du laddar ner appen eller hur du integrerar ett aktivitetsarmband så hittar du svaren på våra vanligaste frågor här...

Så här kommer ni igång

1

Gör en gemensam anmälan för din arbetsplats eller kompisgänget och motta startkod via mail.

2

Ladda ner Tappas app, skapa en profil och ange startkoden eller ange startkoden på tappa.se och skapa en profil.

3

Börja att gå, cykla eller registrera den aktivitet som passar dig bäst!

Anmäl er idag!

Samla ihop kollegorna och gör en gemensam anmälan.

249 KR

per deltagare exkl. moms Anmäl er här