Gå Stockholm - Paris!

Beställ
Skapar sammanhållning
Ger energi
Minimal administration

Starta aktivitetsutmaningen Stockholm – Paris!

Tillsammans ska ni gå från Stockholm till Paris. I den virtuella kartan följer ni er framgång med varje steg som registreras och får upp kul info om städerna ni går förbi. Lite mer aktivitet i vardagen kan ge stora hälsovinster för både den mentala och fysiska hälsan. Med Tappa-uppdrag, en app för att registrera steg och aktivitet, samt full support genom hela utmaningen motiverar vi varandra till en aktiv vardag.

Utmaningsinformation

42 dagar
Kartinformation
Bonusuppdrag
Full support
Tappa Pro App

249 kr

per deltagare exkl. moms.

Nå målet

Målet är att hålla ett dagligt stegsnitt på 10 000 steg över hela tävlingsperioden. Alla steg ni tar och all aktivitet ni registrerar räknas till ert stegsnitt. Era steg överförs automatiskt med vår app och ni kan enkelt registrera annan aktivitet i aktivitetstabellen. Du kan integrera din aktivitetsklocka direkt via tappa.se eller Apple Hälsa och Google Fitness.

Tappa-utmaningar

Anta våra Tappa-utmaningar och bli belönad med extra steg. Utmaningarna är utvecklade för att motivera er till en aktiv och hållbar vardag. Ge en kollega positiv feedback eller gå en lunchpromenad, alla utmaningar tar er ett steg närmre målet.

Delta tillsammans

Nyckeln till framgång är att nå målet tillsammans. Dela upp er i lag och hjälp, peppa och motivera varandra hela vägen in i mål. I Tappas app delar ni enkelt in er i lag och kan följa alla lagen i en topplista. Vi rekommenderar lag på 2–8 personer för att få en lagom stor grupp. Är ni fler än 8 personer? Bilda fler lag! Tillsammans jobbar ni för att nå målet i tid.

Följ er framgång

Följ din och lagets framgång i den virtuella kartan med spännande stopp längs vägen. Vid varje stopp får ni ta del av kul information om staden. Genom att registrera all er aktivitet kommer ni närmare målet. Ni kommer även kunna följa er framgång i topplistor.

Så här registrerar ni aktivitet

Målet är att nå en aktivitetsnivå på 10 000 steg om dagen och alla aktiviteter räknas! Därför kan du på ett enkelt sätt registrera all din aktivitet direkt i appen och på webben.

Tappa-appen
Aktivitetstabellen
Aktivitetsarmband

Så här kommer ni igång

1 Gör en gemensam anmälan för din arbetsplats och motta startkod via mail.
2 Ladda ner Tappas app, skapa en profil och ange startkoden eller ange startkoden på tappa.se och skapa en profil.
3 Börja att gå, cykla eller registrera den aktivitet som passar dig bäst!

Utmaningsinformation

42 dagar
Kartinformation
Bonusuppdrag
Full support
Tappa Pro App

249 kr

per deltagare exkl. moms.
Vanliga frågor
Har du funderingar på hur det fungerar med stegsnittet, var du laddar ner appen eller hur du integrerar ett aktivitetsarmband så hittar du svaren på våra vanligaste frågor här...