Klimatkoll

Klarar ni att gå från Madrid till Glasgow? Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Med klimatmötet COP26 i Glasgow som närmar sig är det dags för oss att sätta fokus på vårt klimat samtidigt som vi får en aktiv vardag. Målet är att hålla ett stegsnitt på 10 000 steg över hela utmaningsperioden. Som hjälp för att nå målet kan ni anta klimatuppdrag och bli belönade med extra steg.

Syftet med kampanjen

Kom i form och ha kul tillsammans! Små ändringar i vardagen kan ge stora hälsofördelar och påverka vårt klimat. Allt från att ta trappan istället för hissen, till ett träningspass på kvällen. Tillsamman kan vi bidra till en mer aktiv vardag och ett bättre klimat.

Delta tillsammans

Ju fler desto roligare! Skapa lag och utmana varandra. Vi rekommenderar lag på 2–8 personer. Är ni fler än 8 personer? Bilda fler lag! Tillsammans jobbar ni för att nå målet i tid.

Följ framgången

Följ din och lagets framgång från Madrid till Glasgow i vår virtuella karta med spännande stopp längs vägen. Vid varje stopp får ni ta del av filmer som visar på vilka områden vi behöver göra ändringar på. Genom att registrera all er aktivitet kommer ni närmare målet. Ni kommer kunna följa varandra i topplistor i flera nivåer och utmana varandra på individ och lagnivå.

Klimatuppdrag

I tillägg till fysisk aktivitet kan man få extra steg genom att anta olika klimatuppdrag. Uppdragen hjälper er på ett motiverande och enkelt sätt att ändra små vanor som hjälper klimatet. Varför inte passa på att plocka skräp när du ändå är ute och går eller springer eller utmana kollegorna att låta bilen stå och ta sig till jobbet med egen kraft.

Vad ingår?

 • Sträcka: Madrid- Glasgow
 • Kartinformation på svenska/engelska/norska
 • Bonusuppdrag
 • Starta när ni vill!
 • Varar i 30 dagar
 • Tappa Pro-app med automatisk stegöverföring
 • Personligt konto för app och webb
 • Full support under hela utmaningen

199kr

per deltagare, exkl. moms Anmäl er

Så här registrerar ni aktivitet

Målet är att nå en aktivitetsnivå på 10 000 steg om dagen och alla aktiviteter räknas! Därför kan du på ett enkelt sätt registrera all din aktivitet direkt i appen och på webben.

 • Tappas app - Steg fångas automatiskt upp av appen. Med Tappas app är det enkelt för er att få översikt över era steg och aktiviteter. Ni kan ladda ner Tappas app i App Store och Google Play.
 • Aktivitetstabellen - Utför ni andra aktiviteter kan ni enkelt registrera det i aktivitetstabellen via appen eller tappa.se. Exempel: 30 min cykling ger 3 900 steg.
 • Aktivitetsarmband - Vi har direkt integration med Fitbit, Polar och Garmin. Integrera ditt aktivitetsarmband på webben så överförs dina steg automatiskt. Aktivitetsarmband som kan kopplas mot Google Fitness eller Apple hälsa går även att använda för automatisk överföring av steg. Tex Apple Watch.
Video: Se hur Tappa-appen fungerar
Ladda ner Tappa-appen:
Dytt-appen
Kompatibel med:
Fitbit, Polar & Garmin

Vanliga frågor

Har du funderingar på hur det fungerar med stegsnittet, var du laddar ner appen eller hur du integrerar ett aktivitetsarmband så hittar du svaren på våra vanligaste frågor här.

Så här kommer ni igång

1

Gör en gemensam anmälan för din arbetsplats och motta startkod via mail.

2

Ladda ner Tappas app, skapa en profil och ange startkoden eller ange startkoden på tappa.se och skapa en profil.

3

Börja att gå, cykla eller registrera den aktivitet som passar dig bäst!

Anmäl er idag!

Samla ihop kollegorna och gör en gemensam anmälan.

199 kr

per deltagare exkl. moms

Anmäl er här