Starta aktivitetskampanjen...

Klimatkoll

Klarar ni att gå från Dubai till Baku? Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Klimatmötet COP29 kommer 2024 att hållas i Baku och det är dags för oss att sätta fokus på vårt klimat samtidigt om vi får en aktiv vardag. Målet är att hålla ett stegsnitt på 10 000 steg över hela tävlingsperioden. I tillägg till fysisk aktivitet kan man få extra steg genom att anta olika klimatuppdrag. Varför inte passa på att plocka skräp när du är ute och går eller utmana kollegorna att ta sig till jobbet med egen kraft. Ni står för stegen och vi för peppen!
Utmaningsinformation

Klimatkoll

  • Sträcka: Dubai - Baku
  • Kartinformation på svenska/engelska
  • Klimatuppdrag
  • Varar i 30 dagar
  • Starta när ni vill!
  • Personligt konto för app och webb
  • Tappa Pro-app med automatisk stegöverföring
  • Full support under hela utmaningen

249 kr

per deltagare exkl. moms. Beställ

Hur fungerar det?

Syftet med utmaningen

Kom i form och ha kul tillsammans! Små ändringar i vardagen kan ge stora hälsofördelar. Allt från att ta trappan istället för hissen, till ett träningspass på kvällen.


Delta tillsammans

Ju fler desto roligare! Skapa lag och utmana varandra. Vi rekommenderar lag på 2–8 personer. Är ni fler än 8 personer? Bilda fler lag! Tillsammans jobbar ni för att nå målet i tid.


Alla aktiviteter räknas

Målet är att hålla ett dagligt stegsnitt på 10 000 steg över hela tävlingsperioden. Alla steg ni tar och all aktivitet ni registrerar räknas till ert stegsnitt. Era steg överförs automatiskt med vår app och ni kan enkelt registrera annan aktivitet i aktivitetstabellen. Du kan integrera din aktivitetsklocka direkt via tappa.se eller Apple Hälsa och Google Fitness.


Följ framgången

Följ din och lagets framgång från Dubai till Baku i vår virtuella karta med spännande stopp längs vägen. Vid varje stopp får ni ta del av filmer som visar på vilka områden vi behöver göra ändringar på. Genom att registrera all er aktivitet kommer ni närmare målet. Ni kommer kunna följa varandra i topplistor i flera nivåer och utmana varandra på individ och lagnivå.

Klimatuppdrag

I tillägg till fysisk aktivitet kan man få extra steg genom att anta olika klimatuppdrag. Uppdragen hjälper er på ett motiverande och enkelt sätt att ändra små vanor som hjälper klimatet. Varför inte passa på att plocka skräp när du ändå är ute och går eller springer eller utmana kollegorna att låta bilen stå och ta sig till jobbet med egen kraft.

Så här registrerar ni aktivitet

Målet är att nå en aktivitetsnivå på 10 000 steg om dagen och alla aktiviteter räknas! Därför kan du på ett enkelt sätt registrera all din aktivitet direkt i appen och på webben.

Tappas app
Steg fångas automatiskt upp av appen. Med Tappas app är det enkelt för er att få översikt över era steg och aktiviteter. Ni kan ladda ner Tappas app i App Store och Google Play.
Aktivitetstabellen
Utför ni andra aktiviteter kan ni enkelt registrera det i aktivitetstabellen via appen eller tappa.se. Exempel: 30 min cykling ger 3 900 steg.
Aktivitetsarmband
Vi har direkt integration med Fitbit, Polar och Garmin. Integrera ditt aktivitetsarmband på webben så överförs dina steg automatiskt. Aktivitetsarmband som kan kopplas mot Google Fitness eller Apple hälsa går även att använda för automatisk överföring av steg. Tex Apple Watch.
Ladda ner Tappa-appen!
Använd ditt aktivitetsarmband!
Våra aktivitetsutmaningar är kompatibla med flera aktivitetsarmband.
Har du friskvårdsbidrag?
En steg – och aktivitetstävling hos Tappa.se är avdragsgillt och godkänt som friskvård enligt Skatteverkets regler. Många arbetsgivare låter sina anställda lämna in kvitton för friskvård och vi specificerar ett bra underlag som du kan använda för att få ut ditt friskvårdsbidrag. Läs mer om friskvårdsbidraget här...
?

Vanliga frågor

Har du funderingar på hur det fungerar med stegsnittet, var du laddar ner appen eller hur du integrerar ett aktivitetsarmband så hittar du svaren på våra vanligaste frågor här...

Så här kommer ni igång

1

Gör en gemensam anmälan för din arbetsplats eller kompisgänget och motta startkod via mail.

2

Ladda ner Tappas app, skapa en profil och ange startkoden eller ange startkoden på tappa.se och skapa en profil.

3

Börja att gå, cykla eller registrera den aktivitet som passar dig bäst!

Anmäl er idag!

Samla ihop kollegorna och gör en gemensam anmälan.

249 KR

per deltagare exkl. moms Anmäl er här