Utmaningsperiod: 1 december- 20 december

Äntligen är det dags för årets mysigaste tid och för er att anta vår julutmaning!

Under 20 dagar rör ni er fram i kartan genom att registrera all er aktivitet och anta våra juluppdrag. Vid varje stopp får ni ta del av fun facts om julen och tips för att komma i julstämning. Tillsammans bygger ni gemenskap samtidigt som ni sätter fokus på en aktiv vardag. Utmana, peppa och hjälp varandra att komma hela vägen i mål. Allt som behövs är 10 000 steg om dagen och alla aktiviteter räknas! Varför inte fira målgång med en julavslutning med alla kollegor?

Utmaningsinformation

Julutmaningen

  • Sträcka: Tomteby
  • Utmaningsperiod: 20 dagar
  • Kartinformation på svenska/engelska/norska
  • Bonusuppdrag
  • Tappa Pro-app med automatisk stegöverföring
  • Personligt konto för app och webb
  • Full support under hela utmaningen

199 kr

per deltagare exkl. moms.

Lagutmaning med kollegorna

Varje deltagare skapar en egen profil. När ni har skapat en profil kan ni gå ihop i lag, vi rekommenderar 2-8 medlemmar. Är ni mer än 8 personer? Skapa fler lag! Tillsammans arbetar ni för att nå målet i tid.

Syftet med utmaningen

Kom i julstämning och ha kul tillsammans! Små ändringar i vardagen kan ge stora hälsofördelar. Allt från att ta trappan istället för hissen, till ett träningspass på kvällen.

Alla aktiviteter räknas

Målet är att hålla ett dagligt stegsnitt på 10 000 steg över hela tävlingsperioden. Alla steg ni tar och all aktivitet ni registrerar räknas till ert stegsnitt. Era steg överförs automatiskt med vår app och ni kan enkelt registrera annan aktivitet i aktivitetstabellen. Du kan integrera din aktivitetsklocka direkt via tappa.se eller Apple Hälsa och Google Fitness.

Följ framgången

Följ din och lagets framgång i vår virtuella julkarta med spännande stopp längs vägen. Genom att registrera all er aktivitet kommer ni närmare målet. Följ varandra i topplistor, utmana personer, lag och arbetsplatser från hela Sverige.

Juluppdrag

I tillägg till fysisk aktivitet kan man få extra steg genom att anta olika juluppdrag. Uppdragen motiverar till en hållbar vardag med fokus att komma i julstämning, det sociala och en god gemenskap på arbetsplatsen. Hjälp en kollega med en arbetsuppgift, bjud på julfika eller ring någon som känner sig ensam i jul. Alla uppdrag belönar dig med 500 steg och hjälper dig att sprida julstämning.

Så här registrerar ni aktivitet

Målet är att nå en aktivitetsnivå på 10 000 steg om dagen och alla aktiviteter räknas! Ni kan på ett enkelt sätt registrera all er aktivitet direkt i appen och på webben.

Tappa-appen
Aktivitetstabellen
Aktivitetsklocka
Tappa Pro app
Ladda ner appen
Kompatibel med:
Fitbit, Polar & Garmin

Vanliga frågor

Har du funderingar på hur det fungerar med stegsnittet, var du laddar ner appen eller hur du integrerar ett aktivitetsarmband så hittar du svaren på våra vanligaste frågor här...

Så här kommer ni igång

1

Gör en gemensam anmälan för din arbetsplats och motta startkod via mail.

2

Ladda ner Tappas app, skapa en profil och ange startkoden eller ange startkoden på tappa.se och skapa en profil.

3

Börja att gå, cykla eller registrera den aktivitet som passar dig bäst!

Anmäl er idag!

Samla ihop kollegorna och gör en gemensam anmälan.

199 KR

per deltagare exkl. moms