Hjärnkoll

300 000 steg till bättre kontroll över din hjärna

Dagligen tar vi in miljontals intryck; det är mail som ska svaras på, deadlines som ska mötas, barn som ska lämnas, mat som ska handlas, träning som ska genomföras. Hjärnan är vårt viktigaste organ och kan uträtta fantastiska saker.

Ny forskning betonar vikten av fysisk aktivitet för att hjärnan ska fungera optimalt. Den teknologiska utvecklingen har ändrat hela vår livsmiljö och sätter ett större behov för återhämtning, framförallt för hjärnan.

Nytt koncept

Tillsammans med Kristina Bähr har Tappa utvecklat ett helt nytt aktivitetskoncept med fokus på hur man får ut så mycket som möjligt av hjärnan. Under en period på 30 dagar ska vi tillsammans gå igenom tips hur vi kan lura hjärnan till att skapa nya handlingsmönster både när det kommer till vardagliga sysslor och effektivare arbetsdagar.

Kristina Bähr är en av Sveriges främsta hjärnexperter och känd från podcasten Hjärnpodden. Kristina jobbar med en helhetssyn på hjärnans förmåga och begränsning i fokus. Hon guidar oss till hur vi återhämtar och stärker vår hjärna, skapar en större närvaro i vardagen, återupptäcker kreativiteten , hur vi genom att stå upp jobbar bättre samt hur vi skapar triggers för nytt beteende. Under dessa fem veckor kommer vi under Kristinas guidning få en förståelse kring hur vi får ”Hjärnkoll”.

Pris: 349:-

per deltagare inkl. stegräknare exkl. moms. (436:- inkl. moms) Anmäl er nu!

Samarbeta

Många vill röra på sig mer, men vissa behöver en liten extra push för att komma igång. Därför ska ni klara utmaningen tillsammans som ett lag, motivera varandra att nå målet. Vi rekommenderar en lagstorlek på 2 till 8 personer.Är ni flera som vill vara med skapar ni bara fler lag.

Så här fungerar det

Varje dag får ni utmaningar för att hjälpa er att få bättre ”Hjärnkoll”. För att klara utmaningen i tid ska laget hålla en daglig aktivitetsnivå motsvarande 10 000 steg. All aktivitet registreras på en personlig sida på tappa.se. Använd stegräknaren från Tappa, Tappas app eller aktivitetstabellen på webbsidan som räknar om aktiviteter till steg. Nyhet: Fitbit- och Polarintegration.

Det är enkelt och engagerande

Med appen överförs din aktivitet automatiskt till utmaningen. Du kan enkelt ladda ner vår app gratis via AppStore eller GooglePlay. Den inbyggda stegräknaren fungerar på iPhone (5s och senare) och på de flesta Android-telefonerna.

Download on App Store Get it on Google PlayAlla aktiviteter räknas

Gör du andra aktiviteter registrerar du detta i aktivitetstabellen. 30 minuters cykling ger till exempel 5 100 steg och 20 minuters styrketräning ger 2 400 steg.Följ framgången

Allt eftersom du och laget registrerar aktivitet ser ni framgången i en spännande virtuell bild. Ni kan också se framgången i olika topplistor och andra grafiska framställningar.

På webbsidan hittar ni också:

  • Aktivitetstabellen
  • Kalorikollen
  • CO2-kollen
  • Personliga mål
  • Skicka personliga meddelanden

Anmäl er idag!

Vi behöver bara information om antal deltagare, och till vilken adress vi ska skicka stegräknare (inte namn på alla som ska deltaga). Efter anmälan får du som gör anmälan ett mail med information om hur alla som ska vara med skapar sin profil och hur ni skapar lagen inne på sidan.

Vi vill anmäla oss nu!

Anmäl antalet deltagare nu, blir ni fler kan ni enkelt göra en efteranmälan sen. Vi hjälper er!

Anmäl er

Vill ni skräddarsy en egen lösning?

Fyll i formuläret så kontaktar vi er!

Oj, något gick fel när du skulle skicka formuläret. Var vänlig att försöka igen, eller skicka ett e-postmeddelande till info@tappa.se
Du har inte fyllt i alla fält korrekt!

Så kul att ni är intresserade av att starta en aktivitet hos oss!

Vi tar kontakt med dig så fort som möjligt, så vi kan hitta en lösningar som passar bäst för er arbetsplats!