Fokus: Hållbart resande
Anmäl er här Kontakta oss
Pris: 299 kr per deltagare
exkl. moms.
Efter en stor efterfrågan på ett koncept som motiverar till hållbart resande lanserar vi nu en steg- och aktivitetstävling på temat. Att resa hållbart är ett av det enklaste sättet man själv kan påverka sitt klimatavtryck.

Vi bjuder in er till en rolig och motiverande steg- och aktivitetstävling som sätter fokus på hållbart resande. Tillsammans motiveras ni till en aktiv vardag samtidigt som ni gör något bra för klimatet.

Det behöver inte vara krångligt med dyra gymkort och komplicerade utmaningsregler. En steg- och aktivitetstävling är perfekt för att engagera många. Både de som redan är aktiva men framförallt de som behöver en knuff i rätt riktning.

Så här fungerar steg- och aktivitetstävlingen

Skapa ditt drömlag på 2–8 kollegor eller vänner. Tillsammans ska ni hålla ett stegsnitt på 10 000 om dagen för att nå målet i tid. Är ni fler än 8 personer? Bilda fler lag enkelt efter er gemensamma anmälan. Oavsett om ni promenerar, springer eller dansar räknas alla aktiviteter, vilket gör att ALLA kan delta. All aktivitet gör att ni tar er fram i kartan och upp i topplistor. Under tävlingens gång kommer ni utmanas att låta bilen stå och samla ihop klimatpoäng. Varje bilfri resa ger 1 klimatpoäng och målet är att samla ihop 30 klimatpoäng under hela tävlingen.

Så här registrerar du bilfria resor

Alla resor utan användning av bil och innehåller minimum 500 meter gång, cykling eller annan transport där du använder egen energi ger 1 poäng per resa.

Resor som kan registreras är:

  • Till och från jobb
  • Till och från affären
  • Hämtning/lämning av barn
  • Till och från fritidsaktiviteter
  • Till och från besök
  • Till och från kollektivtransport

Bra för dig - bra för miljön!

En liten ändring i dina vanor ger positiva effekter både på din hälsa och på miljön. Bilen är en bidragande faktor till varför vi är stillasittande och har en negativ effekt för miljön. Visste du att varannan biltur är under 5 km, och genom att ställa bilen och gå eller cykla till jobbet, träningen, förskolan eller matbutiken får du en aktiv vardag samtidigt som du bidrar till renare luft. Vi och vår planet mår bra av att låta bilen stå!

Så här registrerar ni aktivitet

Målet är att nå en aktivitetsnivå på 10 000 steg om dagen och alla aktiviteter räknas! Därför kan du på ett enkelt sätt registrerar all din aktivitet direkt i appen och på webben.

  • Tappas app- Steg och vardagsaktivitet fångas automatiskt upp av appen. Du kan ladda ner tappas app i App Store och Google Play. All aktivitet som du har kopplat till Apple Hälsa förs automatiskt över till Tappas app.
  • Aktivitetstabellen- Utför du andra aktiviteter kan du enkelt registrera det i aktivitetstabellen via appen eller tappa.se. Exempel: 30 min cykling ger 3 900 steg.
  • Vår manuella stegräknare - Stegräknaren är en Tappa-klassiker. Den är enkel att använda och du rapporterar själv in dina steg i din personliga profil i Tappas app eller på tappa.se. Stegräknaren går att beställa för 100 kr exkl. moms
  • Fitbit, Polar eller Garmin - Integrera ditt aktivitetsarmband inne på din personliga profil så överförs dina steg automatiskt.
Ladda ner Tappa-appen:
Tappa-appen
Kompatibel med:
Fitbit, Polar & Garmin

Pris: 299kr

exkl. moms per deltagare

Så här kommer ni igång!

Gör en gemensam anmälan för din arbetsplats och motta startkod via mail.

Ladda ner Tappas app, skapa en profil och ange startkoden eller ange startkoden på tappa.se och skapa en profil.

Börja att gå, cykla eller registrera den aktivitet som passar dig bäst!

Anmäl er här

Behöver du hjälp att engagera kollegor eller chefer?

Vi kontaktar er