TappaBlogg

Vi tänker stort och har lanserat många spännande nyheter i år!

I år har det hänt mycket hos oss - vi tar hela tiden vårt koncept ett steg längre för att underlätta för friska och glada medarbetare över hela landet. I år har flera tusen deltagare varit med och gått hela 15 miljarder steg och sparat 41 ton CO2 - det är imponerande!
Nya spännande koncept

Tack vare er återkoppling har vi utvecklat nya spännande koncept som också sätter fokus på andra delar av hälsan, såsom kost, stresshantering och mindre stillasittande. Det sistnämnda har varit ett populärt koncept som fokuserar på att få de anställda att stå upp mer.

Här kan du se några av de nya kampanjerna som lanserades under året.

Undvik stillasittande
60% av den vuxna befolkningen tillbringar den mesta av sin vakna tid sittandes. Denna kampanj får de anställda att stå upp.
Expedition Everest
Med fokus på teambuilding ska ni tillsammans bestiga Mount Everest!
Medelhavslivsstil
Lär er om medelhavslivsstilen och kosthållning samtidigt som ni “går” från St. Tropez till La Spezia.
Motivation under hela året

Flera kunder har i år valt en mer långsiktig lösning där de har tillgång till Tappa under hela året.Här har ni möjlighet att starta flera kampanjer; både skräddarsydda och mindre utmaningar för att motivera till mer aktivitet och en sundare livsstil. Vi märker att de större företagen i Skandinavien idag framförallt lägger stort vikt på mindre stillasittande samt tillräckligt med sömn.

Spännande forskning på motivation till motion

Här på Tappa vill vi motivera alla till en mer aktiv vardag. För att utveckla vår tjänst mot detta mål är vi med i flera olika forskningsprojekt, bland annat ett med Högskolan i Halmstad. Det är ett spännande projekt som nu visar resultat. Målet med projektet är att hitta vad som motiverar människor till extra motion, och i god Tappa-anda; med en självklar utgångpunkt i de som vanligtvis inte rör sig tillräckligt. Här kan du läsa om resultaten från första delen av projektet.

Många nöjda kunder under 2016

Nya funktioner

  • Roliga quiz
  • Instagram-integrering
  • Fitbit-integrering
  • Uppdaterad app